VM Finalen 2019

Onsdag, 29 maj, 2019 - 19:00 til Søndag, 2 juni, 2019 - 13:00

Bemærk at dette arrangement kun udbydes til Væbner og Seniorvæbnere, samt at der denne gang er deltager begrænsning på max. 12 deltagere og dette er efter principet først til mølle!

 

Hey Væbnere/Seniorvæbner, for første gang stiller vi op til VM finalen med 2 patrujler som sammen med 1500 andre FDF'ere fra hele Danmark vil kæmpe med både som os der er med for sjov og de som for alvor er med i opløbet om trofæet.

Der vil rundt omkring i København være opsat over 45 forskellige poster som vi i løbet af VM finalen kan besøge. Der vil både være noget med vand, gåder, dagsopgaver, logik, tempo, leg, klatre, løb, optræde samt sikkert og vist meget andet.

Du kan ser mere på VM mesterskabets hjemmeside HER

På VM finalen deltager man i hold kaldet patrujler a max. 6 børn og 1 leder, derfor har vi denne gang været nød til at sætte deltager begrænsning på - Tilmeldning efter principet om først til mølle, MEN senest tirsdag den 14.maj Kl.21.00

Det bliver sjov, udfordrende, hårdt, spændende og en kanon oplevelse.

Vi kommer at bo i telt lejr sammen med alle de øvrige deltagere på en græsmark, tæt på Malmparkens S-tog's station, men alt det praktiske vil man modtage en deltager mail om før vi skal afsted.

VM hilsen

Lea og Jacob

Tilmeldingspriser

  • Arrangementspris for første tilmeldte i familien: kr. 250,00
  • Der gives søskenderabat
  • Arrangementspris for efterfølgende søskende: kr. 125,00

Tilmelding

Lukket for tilmelding