Bryllup

Vi har en del erfaring med udlejning af Hald Sø Lejren til bryllupsfester, og vi ved at der er mange forskellige ønsker og krav til de fysiske rammer.
Det meste kan lade sig gøre, men ALT skal være aftalt på forhånd, og ikke 14 dage før.

Festsal/spisesal
Lejren har plads til 74 personer, men der kan være 120 personer i spisesalen, når bordene er sat op som på oversigtstegningen. Bordene kan naturligvis placeres efter eget ønske.

Festtelte etc.:
Der er plads til et meget stort festtelt foran bygningen. Eneste krav er at det er med fast gulv, og at adgangsvejen til teltet også har fast underlag.
Det koster 1000 kr. at ”få lov” at slå teltet op, mens der er et forholdsvist højt depositum – som man får retur når alt er afleveret korrekt. Se priser under andet punkt her på hjemmesiden.

Adgang til lejren ved weekend leje:
Da vi har en del hverdagsudlejninger til kurser mv., er vi lidt restriktive mht. ankomst og afrejsetider, men man kan altid leje den tid man ønsker.
Weekend lejen giver adgang fredag kl. 18:00 til søndag kl. 14:00
Alt efter hvor "stort" et bryllup der er tale om, anbefaler vi at man lejer fredagen og mandagen med, især hvis der er opsættes telt, da det skal være opsat og nedtaget indefor lejeperioden.

Parkering:
Der kan parkeres bag lederbygning – i alt ca. 50-60 p-pladser, hvis man holder fornuftigt.
Undlad venligst at parkere langs Gl. Almindvej, af hensyn til øvrige beboere og problemfri adgang for udrykningskøretøjer mv.
Det er forbundet med forholdsvis stor erstatning af parkerer på græsarealerne.

Fremvisning:
Som beskrevet på hjemmesiden, er det desværre ikke muligt at fremvise lejren, men det er i orden at kigge ind ad vinduerne uden forudgående aftale, men kun på dage der er helt grønne i kalenderen.

Overnatning:
Lagen samt dyne/sovepose skal  medbringes, men det er muligt at tilkøbe - se mere her

Overnatning i campingvogne er tilladt såfremt parkering sker på de grusbelagte områder - aldrig på græsarealerne, og det er strengt forbudt at tømme spildevand, nogen steder på lejren
I begge ender af lederbygningen findes der udvendige 230V/400V CEE strømudtag til varmekanoner, campingvogne etc.

Lyd & Lys

I Svend Hornsyld salen (spise-/festsal) er installeret stort lyd udstyr, som kobles op med eget device via Bluetooth jf. vejledning på lejren.

Ligeledes er installert lysshow lamper, som er forudprogrammeret, og betjenes via panel, jf. vejledning på lejren.

Strøm til eget udstyr, findes i 2 teknikbox i hver enden af Svend Hornsyld salen og inden holder 230V/13A, 400V/16A CCE, og RJ45 netværksudtag

De største udfordringer er som regel at:
Teltudlejningsfirmaer ikke kan/vil nedtage om søndagen (se ovenfor)
Meget service/serveringsudstyr forsvinder, når maden kommer udefra eller fremstilles af eksterne på lejren.
Der parkeres på græsarealer, som følge af mange biler/gæster
Ankomst- og afrejsetidspunkter ikke overholdes.

Det er vigtigt at understrege at lejren er en ”spejderlejr” med en forholdsvis høj grad af komfort, men det er IKKE et hotel, og den deraf følgende service.
Udlejningsprisen er baseret på ”normal” brug som spejderlejr.
Tillægspriser og deposita for telte kan ses på hjemmesiden under lejepriser, mens alt andet aftales individuelt, ligesom medgået tid fra udlejeres side (herunder tilsyn) afregnes jf. prislisten.