Kursus & event

Hald Sø Lejren benyttes ofte til kurser, firmaevent, teambuilding mv.
Lejren har en forholdsvis høj grad af komfort, ligesom de 32 tønder tilhørende kuperede terræn grænsende ned til Hald Sø, åbner for uanede friluftsmuligheder.

Eventtelte etc.:
Lejren har til 74 personer, og det kan der være i spisesalen, når bordene er sat op som på oversigtstegningen. Bordene kan naturligvis placeres efter eget ønske.
Der er plads til et meget stort eventtelt foran bygningen. Eneste krav er at det er med fast gulv, og at adgangsvejen til teltet også har fast underlag.
Det koster 1000 kr. at ”få lov” at slå teltet op, mens der er et forholdsvist højt depositum – som man får retur når alt er afleveret korrekt. Se priser under andet punkt her på hjemmesiden.

Parkering:
Der kan parkeres bag lederbygning – i alt ca. 50-60 p-pladser, hvis man holder fornuftigt.
Undlad venligst at parkere langs Gl. Almindvej, af hensyn til øvrige beboere og problemfri adgang for udrykningskøretøjer mv.
Det er forbundet med forholdsvis stor erstatning af parkerer på græsarealerne.

Fremvisning:
Som beskrevet på hjemmesiden, er det desværre ikke muligt at fremvise lejren, men det er i orden at kigge ind ad vinduerne uden forudgående aftale, men kun på dage der er helt grønne i kalenderen.

Antallet af gæster:
Lejren har plads til 74 overnattende personer. Lagen samt dyne/sovepose skal  medbringes, men det er muligt at tilkøbe/leje - se mere her
Såfremt der opsættes festtelt kan antallet af gæster øges efter forudgående aftale, så længe at teltfirmaets sikkerhedskrav overholdes.

Overnatning i campingvogne er tilladt såfremt parkering sker på de grusbelagte områder - aldrig på græsarealerne, og det er strengt forbudt at tømme spildevand, nogen steder på lejren.

Strøm:
I begge ender af lederbygningen findes der udvendige 230V/400V CEE strømudtag til varmekanoner, campingvogne etc.

I Svend Hornsyld salen findes i 2 teknikbox som inden holder 230V/13A, 400V/16A CCE, og RJ45 netværksudtag

400V/CEE forlængerkabler kan lånes ved at angivelse under bemærkninger i bestillingen.

Mødelokaler:

Over lejrens spisesal og køkken er indrettet 2 store mødelokaler og panorama terasse:

Friis Møderum 36 m2, med plads op til 20 personer

Walther Panoramasal 60 m2, med plads op til 30 personer

Udendørs panoram terasse på 44 m2 med 4 bord/bænkesæt

I de 2 mødeum er opsat 85" interaktivt touch smartbord. Der er indgang til egen PC via HDMI samt Chromecast (Der kan ikke modtages analoge TV-kanaler)

Flipover/whitebord:

66 x 100 cm. flipover/whitebord på rullestativ kan lejes efter forudgående aftale, for 200 kr. pr. dag/stk. inkl. papir og tusser. Angiv ønsket under bemærkninger i bestillingen.

Lyd & Lys

I Svend Hornsyld salen (spise-/festsal) er installeret stort lyd udstyr, som kobles op med eget device via Bluetooth jf. vejledning på lejren.

Ligeledes er installert lysshow lamper, som er forudprogrammeret, og betjenes via panel, jf. vejledning på lejren.

Strøm til eget udstyr, findes i 2 teknikbox i hver enden af Svend Hornsyld salen og inden holder 230V/13A, 400V/16A CCE, og RJ45 netværksudtag

De største udfordringer er som regel at:
Meget service/serveringsudstyr forsvinder, når maden kommer udefra eller fremstilles af eksterne på lejren.
Der parkeres på græsarealer, som følge af mange biler/gæster
Ankomst- og afrejsetidspunkter ikke overholdes.

Det er vigtigt at understrege at lejren er en ”spejderlejr” med en forholdsvis høj grad af komfort, men det er IKKE et hotel/kursuscenter, og den deraf følgende service.
Udlejningsprisen er baseret på ”normal” brug som spejderlejr.
Tillægspriser og deposita for telte kan ses på hjemmesiden under lejepriser, mens alt andet aftales individuelt, ligesom medgået tid fra udlejeres side (herunder tilsyn) afregnes med 550 kr. pr. time.