VM 2021 Hotspot #2

Lørdag, 17 april, 2021 - 09:30 til 18:30

Væbnermesterskabet 2021 - Hotspot #2

Flammen er tændt, gnistrene glimter!

VM Hotspot#2 udbydes kun til Væbnerklassen.

 

Hotspot #2 har et tema og ikke ligesom på hotspot#1 en regn af opgaver og udfordringer.

For vi skal nemlig møde skovhuggeren Bo, som vil vise os hvordan vi sammen kan skaffe bæredygtige rafter til næste års landslejr på Sletten. Undervejs vil vi skulle tage fotos og videoer som led i opgaveløsningerne og der er langt flere point på højkant denne gang. Det bliver en lang dag, men vi kan sammen med VM udvalget garantiere at den bliver både festlig, udfordrende og fornøjelig - så kom glad :-)

...og nu til det praktiske:

Hotspot #2 starter og slutter på Mariendalsvej 17 samt finder sted lørdag den 17.april imellem klokken 9:30 til 18:15. Vi afslutter med en omgang tak for kampen NACHOS.

Hotspot #2 er gratis, men du skal tilmelde dig her på siden ganske som vanligt.

Hotspot #2 skal gennemføres i vores VM hold, MEN vi må grundet de gældende corona restriktionen ikke tage ophold indenfor (man må gerne gå på toilettet) så vi skal være udenfor hele tiden, selv om vi har en teltoverdækning at kunne være inde under. Vi søger for små mellem opgaverne snacks så vi ikke går sukkerkolde.

Undervejs på hotspot #2 kan det være at vi skal et smut udenfor gården på M17 ( der vokser jo ingen grantræer på M17), så du skal medbringe en lille tur rygsæk.

Medbring: Dig selv med forbundsskjorte på, spionskolen, tøj efter vejret, drikkedunk, madpakke til frokost, urban forklædning -> som kunne være (hat/kasket, solbriller, moustache, avis, forsvindingskappe, agentjakke etc.), du må gerne tage din mobiltelefon med denne gang - men som altid på eget ansvar.

Hilsen jeres VÆBNERledere, som glæder sig :)

 

 

 

 

Tilmeldingspriser

  • Gratis arrangement

Tilmelding

Lukket for tilmelding