VM Finalen 2021

Torsdag, 13 maj, 2021 - 19:00 til Søndag, 16 maj, 2021 - 12:30

VM FINALEN 2021 - i Kristi Himmelfarts ferien.

NB: Udbydes kun til Væbnerklassen

VM finalen er afslutningen på årets VM - vi skal afsted på adventurerace med poster, udfordringer og oplevelser ude på Ballerup egnen, for at samle point ind til den bedste placering.

Vi går rundt i vores VM hold og løser de forskellige poster og udfordringer som VM udvalget har fundet på i år, de kan byder på alt fra vandposter til koder poster og alt der imellem. 

 • Alle væbnere kan deltage.
 • VM finalen er i sig egen ret, man behøver ikke at have deltaget på Hotspot 1 eller 2 for at kunne komme med.
 • I står ikke alene, hvert hold har en af væbnerlederne med.
 • Kom med - kom med - kom med.

I år er afviklingen af VM finalen ganske anderledes grundet Corana pandemien. Istedet for en stor samlet finale med en fælles telt lejr på en mark i Ballerup. Så afvikles der 6 mindre landsdels finaler rundt omkring i hele Danmark, poster og point er de samme samt der kåres en samlet vinder - som vi alle ser virtuelt på storskærm om søndagen. 

Der er vores forhåbning at vi både før og imellem kamp dagene kan overnatte i kredshuset og her sammen se den virtuelt aftenunderholdning samt præmieoverrækkelsen søndag på storskærm.

**MEN VI MÅ HER TAGE FORBEHOLD FOR OM DE GÆLDENDE CORONA RESTRIKTION NÅR AT BLIVE ÆNDRET OG HVIS IKKE TAGER VI DEN DERFRA - RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES**

Vores program for VM finalen i hovedpunkter:

 • Torsdag 13.maj Vi mødes i kredshuset på Mariendalsvej 17 Kl.19 til de sidste forberedelser, spil og nachos.
 • Fredag 14.maj Vi står op til morgenmad, laver madpakke og tager afsted mod Ballerup, hvor den første post åbner ved 9 tiden. Om eftermiddagen tager vi retur til kredshuset, hvor onkel Røde står klar med aftensmad. I har siesta, før der er fælles virtuellt program med flere point på højkant.
 • Lørdag 15. maj Vi står op til morgenmad, laver madpakke og tager afsted mod Ballerup igen, det er samme sted men nu venter der nye poster. Om eftermiddagen tager vi retur til kredshuset, hvor onkel Røde står klar med aftensmad. I har siesta, før der er fælles virtuellt program med flere point på højkant.
 • Søndag 16.maj Op og ned til morgenmad. Klokken ti er der fælles program som vi ser sammen på storskærm. Klokken 12 søndag afslutter vi VM sammen med jeres forældre (som hermed inviteres) når vi drikker kaffe/te/saftevand og spiser kagemand som tak for kampen :-)

Et deltagerbrev med de praktiske oplysninger kommer at blive udsendt til jer kort tid inden.

Bemærk at der er et begrændset antal pladser tilrådighed, idet vi skal følge patruljestørrelsen på VM.

SENEST TILMELDING ER 30.APRIL 2021 KL.23:59 - IDET VI HAR EN DEADLINE AT OVERHOLDE, samt at vi ikke kan efter tilmelde!

//VÆBNERlederne

 

Tilmeldingspriser

 • Arrangementspris for første tilmeldte i familien: kr. 400,00
 • Der gives søskenderabat
 • Arrangementspris for efterfølgende søskende: kr. 200,00

Tilmelding

Lukket for tilmelding