Landslejr 2022 - Tilmelding

Onsdag, 6 juli, 2022 - 08:00 til Fredag, 15 juli, 2022 - 20:00

 

NB: Denne Landslejr 2022 tilmelding henvender sig kun til 2.pilte (dvs Jer der pt. går i 4.klasse), Væbnere samt Seniorerne ( ikke Seniorvæbnere)

Skulle der være pladser i overskud, bydes de ud til seniorvæbnerne. 

 

Hvert 5.år samles FDF'ere fra hele landet til landslejr på FDFs friluftcenter SLETTEN, som ligger i søhøjlandet nær Silkeborg og Himmelbjerget.

Vi åbner nu for tilmeldingen som vil tage os afsted til den store oplevelse en landslejr er.

Vi vil i overført betydning lande i vores luftballon (selv om vi i virkeligheden skal kører med bus) på det uopdagede kontinent, der hedder ‘Coratia’. Her skal vi alle afsted på en eventyrlig opdagelsesrejse til det særlige kontinent som består af syv landskaber, der tilsammen udgør det fantastiske fantasi kontinent vi er kommet frem til . De gamle fortællinger lyder, at der i Coratia gemmer sig ‘modets hjerte’ – en besynderlig Kronkordius, som for alt i verden ikke må gå i stykker eller falde i de forkerte hænder.

Vi tager med den smilende FDF-pige ved navn Amelia, som oppe på det mørke loft har fundet sin bedstefars gamle logbog fra hans mange opdagelsesrejser. På én af rejserne har han, som det første menneske, opdaget Coratia. Men bedstefaren er sidenhen aldrig dukket op igen. Amelia har besluttet at samle en lille ekspedition og drage afsted i sin luftballon mod Coratia – og hun drømmer om at alle FDFere fra hele landet gør det samme. Det kræver både sammenhold og mod, at tage på en eventyrlig opdagelsesrejse til Coratia - vi vil med - afsted på eventyr.

 

Praktiske oplysninger mv.

Tid: 6-15.juli 2022

Sted: FDF friluftcenter SLETTEN - Vi skal ligge i landskabet "De gådefulde grotter" i den ekspedition som hedder Krystalgrotten, vores tema farve er lilla.

Krystalgrotten: Her vil vi i F5 Mariendal bo sammen med ; F1 Lindevang / F4 Godthåb / F6 Flintholm / F10 Solbjerg / K25 Brønshøj / Nivå og Egedal.

Pris: Vi har i F5 Mariendal vedtaget en samlet pris på 2000,00 kroner

Denne skal betales i 2 rater, halvdelen ved tilmelding og restbeløbet den 4.maj 2022.

Følgende er indeholdt i prisen:

  • Landslejren 2022
  • Fortrænings weekenden i Ølstykke
  • Transport tur/retur Sletten
  • March og lejr 22
  • En officiel landslejr T-shirt

Tilmeldings frist:  25.februar-2022, efter denne dato er tilmeldingen BINDENDE og man er pligtig at betale den fulde deltagerpris.

Tilmeldings system: Alle der skal med F5 Mariendal på landslejren SKAL tilmelde sig og betale på kredsens hjemmeside. Vi er bekendt med at man kan tilmelde sig direkte til landslejren, men i så fald er man ikke afsted som en del af F5 Mariendal !

Transport: Vi kører frem og tilbage i bus. Dette sammen med de andre FDF kredse i Frederiksberg netværk - afgangs sted og tidspunkt kommer senere.

Boform: På en landslejr med forventet 10.000 deltagere, bor vi i telte. Det er IKKE muligt at få indendørs overnatning. Det vil også sige, at i skal have både sovepose og liggeunderlag med.

Mad: Ja, vi skal også have noget at spise. menuen plejer at være både god og varieret. Det er meldt ud at der ligeledes vil findes vegetarisk, laktosefri og glutenfri produkter.

Toilet forhold: Der vil være de fra festivaler, så kende Godik toilet vogne.

Bagage: Alle SKAL selv kunne bære deres egen bagage, Sletten er ikke egnet til rullekufferter.

Force majeuer: Landslejren er allerede blevet udskudt med 1 år grundet Covid-19. Skulle det mod forventning ske at landslejren igen bliver enten udskudt, helt eller delvis aflyst kan man ikke forvente at få den fulde deltagerpris retur.

T-shirt: HUSK i bemærkningsfeltet at skrive din størrelse.

Fortrænings weekend: Den 22-24.april 2022 vil der være fortrænings weekend, sammen med de andre kredse i vores ekspedition. Det er OBLIGATIORISK at deltage heri.

Lommepenge: Dette er IKKE med i deltagerprisen og er derfor for egen regning. Det vil på landslejren være muligt at købe både slik og is samt diverse merchandise i vores butik 55Nord.

Landslejren er kontantløs og alle deltagere vil få et personligt chiparmbånd, som man anvender til betaling på landslejren. Nærmere information vil følge når vi kommer tættere på landslejren. Bemærk dog at systemet udbydes af en ekstern leverandør, hvorfor F5 Mariendal ikke er ansvarlig herfor.

Forbundsskjorte: Ingen landslejr uden at man har sin forbundsskjorte med og på - vi er FDFere.

Mobiltelefon: På landslejren lægges der op til at mobil telefoner kan komme til at indgå som et led i programmet, men allerede nu skal der gøres opmærksom på at den medtages på eget ansvar samt at der vil blive udarbejdet en mobil skik og brug af lederne.

Deltagerbrev: Alle tilmeldte vil inden landslejren, få tilsendt et deltagerbrev med de sidste oplysninger - pakkeliste mv på e-mail.

//Lederne

 

 

Tilmeldingspriser

  • Arrangementspris for første tilmeldte i familien: kr. 1.000,00
  • Der gives søskenderabat
  • Arrangementspris for efterfølgende søskende: kr. 500,00

Tilmelding

Lukket for tilmelding