Landslejr 2022 - Deltagerbrev

Onsdag, 6 juli, 2022 - 09:00 til Fredag, 15 juli, 2022 - 20:00

Kære deltagere på vores landslejr ekspedition, så er det snart tiden at luftballonen letter og tager os mod Sletten og Coratia. Vedlagt finder du de sidste praktiske oplysninger, for fremmer venter FDF Landslejr 2022 og ti fantastiske dage fyldt med sommeroplevelser. Som kreds rejser vi afsted på eventyr til det skønne naturområde Sletten, hvor vi mødes med 10.000 børn, unge og voksne fra hele landet. Ja, faktisk fra hele verden.

Madpakke: Til turen over mod Sletten, skal du selv medbringe en madpakke og lidt at drikke.

Køresyg: Hvis du har tendens til at blive køresyg, husk selv på udvejen at tage evt. tablet herimod. Vi er mange afsted alle kan IKKE sidde foran i busserne. Hvis man skal have en køresyg tablet inden hjemturen, da beder vi om at det bliver indskrevet under bemærkning.

Afrejse: Du skal møde den 6.juli Kl: 8:30 ved Frederiksberg rådhusplads der er i dette område at vi i tre busser tager afsted sammen med de andre Frederiksberg kredse. Bussen kører klokken 9, men inden da er vi cirka 160 FDF'ere fra Frederiksberg som skal kysse mor og far farvel, få pakket din bagage ind i trailerne, blive krydset af og komme ind på dit sæde - kom til tiden.

Husk at du SKAL pakke i en rygsæk som du selv skal kunne bærer, Sletten er ikke egnet til rullekufferter samt at vi ALLE rejser i vores forbundskjorte.

Hjemrejse: Vi har afrejse slot den 15.juli fra Sletten imellem klokken 13-14 og herfra er der godt 4 timers transport tid hjem til Frederiksberg, hvor vi ankommer til Frederiksberg rådhusplads - alle deltagere skal afhentes her. Når vi kører over Storebæltsbroen sender vi en SMS.

Billeder: Vi kommer jævnligt at opdatere F5 Mariendals Facebookside og har man Instagram kan der se billeder og opdateringer fra lejren på #FDFLL22 og #seniorpaalandslejr.

Pakkeliste: FDF-skjorte, March & Lejr 2022, Landslejrarmbånd (tag det på armen!), Sygesikringsbevis, Sovepose, Liggeunderlag, Nattøj, Bamse (vi skal bruge den en dag), Varm trøje, Bukser(lange og korte), T-shirts, Strømper, Varme sokker, Undertøj, Regntøj og gummistøvler, Sportssko (til løb og leg), Sandaler, Toiletgrej, Badetøj, Håndklæde, Viskestykker (2 stk)Telefon og oplader (hvis du har lyst), Powerbank og oplader (hvis du har), Lommelygte/Pandelampe, Dolk, Drikkedunk med skruelåg, Solhat / kasket, Solcreme, Myggemiddel, En lille turrygsæk.

Armbånd: Husk nu dit betalingsarmbånd - landslejren er kontantløs, du kan se mere HER.

Program: En landslejr er fyldt med indtryk, oplevelser og stjernestunder, dine forældre kan se program oversigten HER

Kontakt i påkommende tilfælde: Jacob 2153 2879 eller landslejrens hovednummer lejrinfo@fdf.dk eller 3313 6888, Åbningstider: 9-22 (Der er lukket ved de store fællesprogrampunkter som lejrbål og gudstjeneste)

Mobiltelefoner: Det er ikke en nødvendighed at medbringe mobiltelefon på en landslejr, hvis man gør er det på eget ansvar og der er begrændset muligheder for opladning. Selvom dit barn måske har en telefon med på lejr bør du overveje, om der er behov for, at I ringer sammen undervejs på lejren.

Mærker: På landslejren udleveres lejrmærket, krystalgrottemærket og vores lilla grotte Buff.

T-shirt: Vores LL22 kreds t-shirt får alle på lejren, den er til evig eje som et LL22 minde samt skal bruges når vi tager holdfotoet.

Medicin: Vi har førstehjælpskassen med og kan derfor klare de fleste småuheld, men fast ordineret medicin skal afleveres til Emma i original embalage, med indlægsseddel og påført dosering.

Post: Det er altid herligt at få en lille hilsen hjemmefra og vil vil dagligt have postomdeling både fra den hemmelige postsæk samt man kan sende et brev med Postnord, men husk på at leverings tiden her kan være lang....

(barnets navn) / F5 Mariendal / Krystalgrotten / De gådefulde grotter /8686 FDF Landslejr

Sidste chance for at få post med i den hemmelige postsæk, er onsdag 29.juni imellem kl: 16-17:30 på Mariendalsvej 17. Der er ikke pakke og postmodtagelse ved bussen!

 

Det bliver en landslejr fyldt med stjernestunder og vi glæder os til at være på lejr med jer.

 

Mange hilsner fra

Alle dine FDF-ledere

 

Tilmeldingspriser

  • Gratis arrangement

Tilmelding

Lukket for tilmelding