CH2C 2022 - Væbner og Seniorvæbner

Lørdag, 29 oktober, 2022 - 09:00 til Søndag, 30 oktober, 2022 - 14:00

BEMÆRK AT DETTE ARRANGEMENT KUN UDBYDES TIL VÆBNER og SENIORVÆBNER!

 

Disclamer:

Der er kun et begrændset antal pladser ( 6 stk.) til rådighed og de udbydes efter først til mølle principet! Tilmelding skal ske HURTIGT og senest 9.oktober 2022.

CH2C kommer til at koste F5 Mariendals standard weekend pris på 280,00 kroner, dette vil blive opkrævet senere.

Udvalget bag CH2C har sat en begrændsning på antal hold som kan deltage, dette betyder at vi ikke er sikre på at komme med før vi har en bekræftelse herpå!

---oo0oo---

CH2C er et adventure race/løb som finder sted hvert år i oktober og det er for de seje ;-)

Vi skal afsted på en gå tur med rygsæk, cirka 25 KM undervejs møder vi diverse herlige poster som kan byde på lidt af hvert. Med i kan være sikre på at der kommer lidt forskellige koder, 3-4 hemmelige poster - hvis vi kan finde dem, der er en række papiropgaver vi skal have set på, en klatre post er der også hvert år og vi vil blive udfordret på en anden måde en sædvanligt. En sidste stensikker post som altid er den sidste post inden overnatning er det HEMMELIGE OMRÅDE, hvor det gælder om at komme uset forbi vagterne og ind til posten. Der er selvfølgelig også point på spil, for der skal jo findes en vinder i hver række.

 

CH2C starter lørdag formiddag et endnu ukendt sted i hovedstadsområdet, der kommer en start opgave hvor vi skal udlede startstedet og muligvis få optjene de første point.

Løbet afsluttes søndag formiddag med præmieoverrækkelse og holdfoto. Da vi jo som sagt ikke ved hvor vi slutter er det lidt svært at komme med et præcis tidspunkt for, hvornår vi er retur på Frederiksberg.

 

Før du tilmelder dig, så overvej om du er frisk på denne udfordring med en dejlig vandretur (cirka 25 KM) med rygsæk i samvær med to friske ledere, det er ikke tilladt med bil, løbehjul, rulleskøjter kun at bringe sig frem med sine fødderne kraft.

Der udsendes inden turen deltagerbrev med pakkeliste og diverse oplysninger, ved tilmelding acceptere man også at ens barn gerne må deltage i klatreaktiviteterne.

//De to friske ledere

 

 

 

Tilmeldingspriser

  • Arrangementspris for første tilmeldte i familien: kr. 280,00
  • Der gives søskenderabat
  • Arrangementspris for efterfølgende søskende: kr. 140,00

Tilmelding

Lukket for tilmelding