Söderåsen i Stor Bededagsferien 2023

Fredag, 5 maj, 2023 - 09:00 til Søndag, 7 maj, 2023 - 16:00

Kom med på gåtur i Stor Bededagsferien på Söderåsen i Skåne.

Bemærk at dette arrangement kun udbydes til Væbner, seniorvæber incl. outdoor og senior klasserne!

Samt at der er et begrænset antal pladser der udbydes efter først til mølle princippet.

Vi er flere der gerne vil på vandretur med jer, derfor kan du i den måske sidste Storbededagsferie komme med på en tur som tager os på eventyr langs en del af Söderåsen. Undervejs skal vi blandt andet op på Skånes højestepunkt - kopperhatten, vi kommer til at gå ad vandreruten Skåneleden som er en del af et afmærket rutenet i Skåne.

Turen er en gåtur med natur oplevelser som det centrale, det vil sige at der ikke er aktiviteter som vi kender det på f.eks Jomsborg. Turen kommer til at gå langs afmærkede stier, du behøver ikke at indkøbe dyre fjeldstøvler, trekking/vandresko er nok. Vi kommer til at gå i grupper, hvor vi også fælles deles om trangia, gas, telt og tørkost. Altsammen skal kunne pakkes i din rygsæk sammen med din personlige oppakning samt liggeunderlag og sovepose. Vi kommer til at overnatte på pladser, hvor der er adgang til vand og WC.

Denne tur er IKKE en overlevelses tur med vanskelig vandring, men du skal kunne overkomme at gå med rygsæk på underlag fra asfalt over grus til klippe uanset vejret.

Vi mødes og tager samlet til Röstunga hvor vandreturen starter, turen ender i Åstorp, hvorfra vi tager tog tilbage til Danmark og ender på Københavns Hovedbanegård

Praktisk: Vi udsender en pakkeliste senere, men tænk allerede nu over Pas, det gule sygesikringsbevis, det blå EU-sygesikringskort samt at du selv skal have rejse og hjemrejseforsikring. Idet vi skal til Sverige skal vi på alle børn have en tilladselse fra forældrene om at vi må tage dem med, dette er et ufravigelligt krav fra de svenske myndigheder.

Så tilsidst er der kun at sige: kom med på en herlig vandretur i sydskåne på Söderåsen. Tilmelding dog senest den 20.april 2023.

Hilsen

Jacob/Bo/Marcus/Sebastian

Tilmeldingspriser

  • Arrangementspris for første tilmeldte i familien: kr. 600,00
  • Der gives søskenderabat
  • Arrangementspris for efterfølgende søskende: kr. 300,00