Kontingent 2023 / 2024

Onsdag, 30 august, 2023 - 18:00 til Torsdag, 21 september, 2023 - 23:00

Det er nu tid for indbetaling af medlemskontingent for sæsonen 2023 / 2024.

Du (dine forældre) skal bruge hjemmesiden/webbutikken til at betale.

Kontingent for børn: 800 kr./år        Kontingent for ledere: 150 kr./år.

Fremgangsmåde for betaling:
Log dig ind i højre side på www.fdfonline.dk/
med dit fornavn (mellemrum) efternavn eller din e-mailadresse. Password kender du selv, ellers tryk på knappen: Bestil ny adgangskode.
I højre side fremkommer nu en box med: Mit overblik hvor der står at du er tilmeldt årskontingent 2023/24 og nedenunder med rødt: Du har IKKE betalt

For ledere og børn der ikke har søskende i FDF F5 Mariendal:
Tryk på teksten: Betal her og følg anvisningerne som er samme princip som alle andre webshops. Du modtager en kvittering på den/de e-mailadresser som er opgivet på din brugerprofil. (Skulle du umiddelbart ikke have fået denne mailkvittering, så kontroller venligst din spambakke og/eller filter, da mailen kan være havnet her.)
Det er gebyrfrit at betale i FDF F5 Mariendals webbutik, når du anvender dankort, alle andre betalingskort er pålagt gebyr.

For børn der har søskende i FDF F5 Mariendal:

Læs dette grundigt, især hvis der er indmeldt søskende i 2022/23

I boxen: Mit overblik skal du og dine søskende fremgå, således at der kan betales samlet for alle.
Fremgår alle søskende IKKE, SKAL følgende gøres FØR der betales: Søskenderabat er styret af adresser, hvilket betyder at søskende skal bo på PRÆCIS den samme adresse for at systemet kan finde ud af at beregne søskenderabat. Mangler der således en søskende, skal brugerprofilerne for begge/alle børn kontrolleres for fejl/afvigelser. Bemærk at et mellemrum eller punktum der ikke står ens også giver fejl. Er der stadig fejl så kontakt venligt support@FDFonline.dk

Der ydes 50% søskenderabat på kontingentet fra barn nr. 2, når der betales fuldt kontingent for barn nr. 1. Søskenderabatten gælder ikke i forbindelse med starttilbud og således ikke i den første sæson efter indmeldelse.

Tryk på teksten: Betal her og følg anvisningerne som er samme princip som alle andre webshops. Du modtager en kvittering på den/de e-mailadresser som er opgivet på din brugerprofil. (Skulle du umiddelbart ikke have fået denne mailkvittering, så kontroller venligst din spambakke og/eller filter, da mailen kan være havnet her.)

Alle søskende skal betales samtidig, da de ellers ikke kan opnå søskenderabat. Det er gebyrfrit at betale i FDF F5 Mariendals webbutik, når du anvender dankort, alle andre betalingskort er pålagt gebyr.

BEMÆRK: Hvis du er tilmeldt andre arrangementer, du endnu ikke har betalt for, vil du blive bedt om at betale for det samtidig. Hvis du fjerner noget fra kurven, frameldes du automatisk arrangementet. Ved fejl kontakt venligst support@FDFonline.dk.

Brugerprofil på FDFonline:
Sørg altid for at brugerprofilen er opdateret.  Husk også at fjerne ikke aktuelle bemærkninger fra bemærkningsfeltet.

Almen information:
Hvis du ikke modtager mail fra FDFonline, kan det skyldes flere forskellige ting:
Opdatere din mailadresse i brugerprofilen. Det gælder også dine forældres.
HUSK at sætte flueben i ønsket om modtagelse af mail.
Da der sendes mange mails fra FDFonline mailserver, kan det af nogle programmer/browsere opfattes som spam:
Kontroller dit spamfilter
Tilføj domænet @FDFonline.dk som sikker afsender
Hvis du har eget domæne, kan din udbyder i nogle tilfælde have blokeret domænet @FDFonline.dk, da de ser det som spam. Kontakt din udbyder for at få åbnet.

Udmeldelse:
Har du ikke lyst til at være medlem mere, vil vi meget gerne høre fra dig.
Kontakt F5@FDFonline.dk eller benyt linket her. (Husk du skal være logget ind.)

Sidste frist for indbetaling er den 20. september 2023.

Der bliver udsendt automatiske påmindelser fra 5 dage før betalingsfristen. Ved for sen indbetaling pålægges 100 kr. til dækning af administration.

Husk af FDF er en frivillig forening, hvor alt arbejde udføres ulønnet.
Betal venligst til tiden, så vi kan bruge kræfterne på at lave nogle gode børneaktiviteter i stedet for at skulle rykke efter penge !

Tilmeldingspriser

  • Arrangementspris for første tilmeldte i familien: kr. 800,00
  • Der gives søskenderabat
  • Arrangementspris for efterfølgende søskende: kr. 400,00

Tilmelding

Lukket for tilmelding