Efterårslejr 2020 - kun for væbner klassen

Søndag, 11 oktober, 2020 - 10:00 til Fredag, 16 oktober, 2020 - 14:00

Bemærk at dette arragement kun udbydes til væbner klassen!

OBS Bemærk at der kun er et meget begrænset antal pladser, som udbydes efter Først til mølle principet samt at tilmelding sker på en ekstern hjemmeside OBS

Hej Væbnere, der er kommet mulighed for at tage med på Jomsborg i efterårsferien.

Så hvis du keder dig og ikke ved hvad du skal lave i efterårsferien, så kan du tage på medielejr sammen med de andre FDF kredse fra Frederiksberg og vores gode venner fra FDF Hvidovre, seneste tilmeldning er den 27.september 2020.

Vi skal blandt andet lege, pynte spisesalen op, aftenløb, lejrbål, heldags øvelse, primi nak og æd dag, afslutnings fest samt møde andre FDF'ere, da dette er en lejr der arrangeres i fællesskab af de Frederiksbergske FDF kredse og FDF Hvidovre.

Den praktiske side:

Efterårslejren finder sted på Landkolonien Jomsborg.

Prisen for efterårslejren er 750,00 kr - med i denne er der den flotte efterårslejr hættetrøje samt "lommepenge" til lejrens biks. Du skal som sagt tilmelde dig via en ekstern hjemmeside som du finder HER Da det er den eneste måde vi kan styre at der ikke kommer flere med end de 100 personer som vi Bl.a. af Corona hensyn har sat som maksimum.

Inden efterårslejren vil der blive udsendt et deltagerbrev med praktiske oplysninger til de tilmeldte.

Afslutningsvis vil vi igen nævne at denne lejr kun er henvendt til væbnerklassen, da vi kun stiller med 1 leder samt der er et deltager maksimum på 100 personer. Så heraf følge det at det bliver efter principet om først til mølle som kan komme med, da vi til vores kreds kun har et begrænset antal pladser til rådighed.

Du kan både se billeder fra tidligere års efterårslejre samt det er her der vil blive lagt billeder op undervejs på følgende Facebook side ( man behøver ikke at være medlem for at kunne kigge ind)

Med venlig hilsen

Tilmeldingspriser

  • Gratis arrangement

Tilmelding

Lukket for tilmelding