VM Finalen 2023

Onsdag, 17 maj, 2023 - 18:30 til Søndag, 21 maj, 2023 - 14:00

Bemærk at dette arrangement kun er for væbnerklassen!

VM finalen er afslutningen på årets væbnermesterskab og afholdes som en konkurrence for over 1.600 FDFere i Kr. Himmelfartsferien 17-21.maj 2023.

På Finalen vil du opleve op til 45 udfordrende og sjove poster. I tre hele dage skal man transportere sig rundt til posterne med de københavnske S-tog, løse dagsopgaver og klare så mange poster som man overhovedet kan i sin patrulje, for der er vigtige VM point på spil.

Konkurrencedagene bliver krydret med sjove oplevelser, lejrbål, underholdning og gudstjeneste på overnatningspladsen som iøvrigt ligger i Ballerup tæt på Malmparkens S-togs station, hvor vi som sagt overnatter i telt på en græsmark.

Du kan se en lille video om, hvad man kan opleve på en VM finale HER

Det praktiske:

Det koster 400,- at deltage i VM finalen.

Du skal selv kunne bære din bagage incl. sovepose og liggeunderlag, idet vi skal sove i telt.

Vi udsender et kort deltagerbrev inden VM finalen.

Du må gerne medbringe telefon og evt. powerbank, men det er på eget ansvar!

Vi overnatter i Ballerup, nær Malmparkens station. På pladsen er opsat WC og badevogne.

Onsdag tager vi afsted fra kredshuset på Mariendalsvej 17 klokken 18:30. Vi skal ud mod Ballerup og sætte telt op før der er fælles velkomst fra scenen klokken 23. NB. husk at have spist aftensmad hjemmefra.

Torsdag skal vi tidligt op og afsted for der er poster og dagsopgaver imellem klokken 8-17. Senere er fælles oplevelse på pladsen, hvor der er flere point på spil i leg mellem alle patruljerne.

Fredag skal vi tidligt op og afsted for der er poster og dagsopgaver imellem klokken 8-17. Om aften har vi "fri", hvad der skal ske har vi endnu ikke besluttet.

Lørdag skal vi tidligt op og afsted for der er poster og dagsopgaver imellem klokken 8-17. Senere er der fælles natoplevelse for alle patruljerne, det er et aften løb hvor man kan få høstet de sidste VM pointe.

Søndag er der fælles gudstjenste og præmieoverrækkelse, før vi skal pakke sammen og tager S-toget retur til M17. Vi forventer at være retur på M17 cirka ved klokken 14.

Til alle som deltager på VM finalen er der et VM mærke til forbundsskjorten :) :) :)

Vi har aftalt, ikke med onkel Reje - men med onkel Røde at der ankommer take away aftensmad på hver af kampdagene.

Tilmeldingsfrist er SENEST den 20.april 2023 - herefter er tilmeldingen lukket, idet vi også skal overholde en frist iforhold til VM udvalget.

Vi glæder os til at kæmpe sammen med jer på VM finalen 2023.

//VÆBNERlederne

Tilmeldingspriser

  • Arrangementspris for første tilmeldte i familien: kr. 400,00
  • Der gives søskenderabat
  • Arrangementspris for efterfølgende søskende: kr. 200,00

Tilmelding

Lukket for tilmelding