POINT: Tanzania weekend på Jomsborg 2023

Fredag, 15 september, 2023 - 18:00 til Søndag, 17 september, 2023 - 13:00

Du indbydes til FDF-weekend den 15. - 17. september, der vil give dig en på opleveren. Turen går til jomsborg, som ligger ved Kulhuse direkte ned til isefjorden.

Se lejren på: Jomsborg

Du kan glæde dig til et spændende program, med aktiviteter relateret til Afrika/Tanzania.

Turen er for alle kredsens medlemmer, så vi glæder os til at se alle Tumlinge, Pilte, Væbnere og Seniorer

Prisen for lejren er 300 kr. og dækker mad, aktiviteter og transport. Der ydes søskenderabat efter F5 Mariendals normale regler, hvilket betyder at man betaler 50% af turens pris for 2. og 3. barn.

Vi mødes ved FDF Huset på mariendalsvej 17 fredag den 15. september kl. 17:45 Husk at spise aftensmad inden du kommer. Vi er hjemme igen søndag den 17. september kl. ca. 13:00.  Ankomststed : Stæhr Johansensvej 7. 2000 Frederiksberg. (dette grundet lukkede veje på frederikaberg pga. marathon)

 

Absolut sidste frist for tilmelding og betaling er søndag den 10. september kl. 20:00

For Tanzania deltagere er denne tur obligatorisk, for at kunne deltage i udlandsturen.

Du SKAL tilmelde dig, for at bekræfte din deltagelse. (Har du søskende, som også skal med, skal disse tilmeldes før betaling, for at opnå søskenderabat.)

Køresyge: Hvis du har tendens til køresyge bedes du have en køresygetablet kl. 17.00 på afrejsedagen. Du bedes samtidig skrive i bemærkningsfeltet ved tilmeldingen at du bliver køresyg og skal have køresygetablet. Så udlevere vi en tablet inden vi kører retur til Frederiksberg.

Medicin: Hvis du har behov for medicin oplyses dette ved tilmelding i bemærkningsfeltet. Medicinen afleveres til Annette Hartmann ved afrejse, i original emballage og med tydeligt navn, dosis og årsag. Ingen børn må opbevare deres egen medicin, med mindre det er efter aftale med Annette Hartmann.

Allergi: oplys i benærkningsfeltet hvis du er allergisk over for noget.

Medbring: http://fdfonline.dk/sites/default/files/pakkeliste_weekend.pdf

Medbring ikke: Børnene skal ikke medbringe mobiltelefoner eller andre elektroniske effekter. Vi er afsted for at være sammen.

Tilmeldingspriser

  • Arrangementspris for første tilmeldte i familien: kr. 300,00
  • Der gives søskenderabat
  • Arrangementspris for efterfølgende søskende: kr. 150,00

Tilmelding

Lukket for tilmelding