Hald Sø Lejren: sommerlejr - weekendlejr - hytte til leje - lejr i jylland

Hald Sø Lejren er en af Danmarks bedste lejre, med en meget høj standard og komfort, som kun findes ganske få andre steder. 

Lejren er beliggende i Gammel Almind, en lille landsby 10 km. syd for Viborg.

Lejren er top moderne og senest ombygget i 2021 og beregnet til 74 personer fordelt på 16 værelser.

I 2026 erstattes den nuværende "lederbygning" fra 1985, men en ny stor bygning, med flere værelser med eget toilet & bad, flere gruppegrum og et stort auditorie. I 2026 lejer man således "kun" hovedlejren med plads til 60 personer, til en reduceret pris. Byggepladsen vil være indhegnet, og der vil som udgangspunkt kun blive bygget på hverdage, men enkelte weekendaktiviteter kan ikke udelukkes. Læs mere her.

Alle informationer finder du under fanebladene til højre. 

Lejrens adresse:
Hald Sø Lejren
Gammel Almindvej 6
Gammel Almind pr.
8800 Viborg

Kalender

I kalenderen til højre kan du se hvornår Hald Sø Lejren er ledig. På dette link kommer du direkte videre til online reservation. Bemærk at reservationen først er gyldig når den er bekræftet.

Fremvisning af lejren

Det er desværre ikke muligt at fremvise lejren, men det er iorden at kigge ind ad vinduerne uden forudgående aftale, men kun på dage der er helt grønne i kalenderen.

Udlejning

Hald Sø Lejren lejes ud til:

FDF, spejder og kirkelige arrangementer, og naturligvis også til arrangementer indenfor andre trosretninger.

Familie arrangementer som fætter/kusine komsammen,bryllupper, runde fødselsdag fra 40 år Folkeskole og 0.-9.klasse arrangementer hvor der deltager et fornuftig antal ansvarlige voksne.

Kurser og virksomheds arrangementer

Langtidsleje - eksempelvis til unikke oplevelser i overgangen mellem børnehave og børnehaveklasse (special pris)

 

Hald Sø Lejren lejes desværre ikke ud til:

RUS kurser, intro arrangementer, fester og øvrige arrangementer hvor sandsynligheden for overlast på bygninger, inventar og naboskab er stor.