Faciliteter

Området:
I lejrens nærhed ligger to store skove: Trørød skov godt 1 km. fra lejren og Jægersborg Hegn ca. 800 m. fra lejren. Til strand ved Vedbæk er der ca. 3 km. Til Rundforbi Svømmehal er der ca. 1 km.
Nærmeste indkøbsmulighed er i Trørød - under 1 km. fra lejren.

Lejrhuset:
Lejrhuset er indrettet med:

  • 2 stk. 2 personers værelse
  • 2 stk. 4 personers værelser
  • 1 stk. 5 personers værelse
  • 1 stk. 6 personers værelse
  • 1 stk. 7 personers værelse

I alt 30 sengepladser.

Endvidere køkken, spisesal og opholdsstue/grupperum, herre-, dame- og handicaptoilet alle med brusbad og håndvask.
Hele huset opvarmes med varmepumper: Strøm afregnes separat efter måler.

Hytten er ikke kørestols venlig.

Køkken:
Køkkenet er indrettet med et rustfrit el-komfur med ovn (industrimodel), køl-frys på 220-140 liter, opvaskemaskine (industrimodel), kaffemaskine, el-kedel og alt service til 40 personer samt gryder, skåle og pander. Varmt vand fås fra 2 store el-vandvarmere.

Spisesal og grupperum:
Kan ved hjælp af en foldevæg laves til et eller to rum efter ønske. I spisesalen er der en pejs. Her er plads til 40 personer.
Opholdsstuen/grupperummet har plads til 12 personer. Brænde til pejsen kan findes på grunden.

Internet:
Lejren er udstyret med trådløs internet, som frit kan benyttes af brugerne. Forbindelsen med hastigheden 100/100 Mb, er et gratis tilbud og der ydes ingen garanti for denne hastighed, ligesom der ikke ydes lejereduktion ved evt. nedbrud. Adgangnøgle findes på lejren.

I skal selv medbringe:
Viskestykker, håndklæder, karklude, grydelapper, køkkenruller, toiletpapir, grydesvampe, renslet, kaffe og tefiltre, bolde og andre sportsrekvisitter samt nødhjælpskasse. Husk lagen da dette skal benyttes.

På lejren er der:
Alt grej til slutrengøring samt sæbe til opvaskemaskinen.

Lejrgrunden:
Er en naturgrund. Der er indrettet en bålplads. Foran huset er der et plant stykke til udendørs aktiviteter. Engen kan også bruges til boldspil, men her er meget ujævnt og vegetationen kan til tider være meget høj. Parkeringspladsen må ikke anvendes som bålplads.

Vinterudlejning:

Det er også en stor oplevelse at være
på Høbjerg om vinteren, men bemærk at der ikke sneryddes nogen steder.

Inden lejren forlades:
Skal hytten rengøres og alt ligge på den rette plads.

Affald:
Skal anbringes i stativerne ved nedkørslen til "Høbjerg" (hvor grusvejen starter), alt skal ned i poserne der må ikke sættes noget, ved siden af stativerne, da dyrene spreder det. Specielt for ugelejre. Sæt affaldet ned senest onsdag aften, da der tømmes torsdag morgen.

Parkering:

Benyt parkeringspladsen på Høbjergs område. Undgå parkering på Bakkevej da det kan give gener for vore naboer. Ankommer man i busser anbefales afsætning og afhentning på Rundforbivej, da busser ikke kan komme ned ad Bakkevej, og der er ingen vendemulighed.